Html->url(array('action' => 'index', 'controller' => 'Pages', 'pageurl' => $page['PageLang']['nav_url'])); $hasMedia = (Util::hasValue(@$article['Journal']['video_url']) || Util::hasValue(@$article['JournalImage']['filepath'])) ? true : false; ?>
20. Listopad 2012

Power to the Pixel i Moj dida je vanzemaljac

Londonska tvrtka Power to the Pixel organizira transmedijsku radionicu The Pixel Lab kroz koju je ove godine prošao naš projekt Moj dida je vanzemaljac. Uz mentorstvo stručnjaka na području transmedije, na prvom dijelu radionce u srpnju 2012. razvijan je kompletan projekt s naglaskom na oblikovanje transmedijskog svijeta Dide Vanzemaljca.

Na drugom dijelu radionice u listopadu bio je pitching na kojem je projekt prezentiran distributerima, producentima, sales agentima i drugim zainteresiranima za transmediju.

Nakon radionice Moj dida je vanzemaljac je postavio jasan cilj transmedijskog svijeta koji se sastoji od filma (kao središnjeg elementa), tv serije za djecu (maganzinskog formata), interaktivnih radionica za djecu i kolaborativne online knjige.
Nazad