Html->url(array('action' => 'index', 'controller' => 'Pages', 'pageurl' => $page['PageLang']['nav_url'])); $hasMedia = (Util::hasValue(@$article['Journal']['video_url']) || Util::hasValue(@$article['JournalImage']['filepath'])) ? true : false; ?>
12. Prosinac 2012

Jure Henigman Shooting Star 2013.

European Film Promotion (EFP) danas je objavio popis od deset glumaca koji su ušli u program Shooting Stars 2013. Među njima je i slovenski glumac Jure Henigman koji je ostvario odličnu ulogu u našem koprodukcijskom filmu Nahrani me riječima, Martina Turka. Juru ćete također moći pogledati u filmu Dual, Nejca Gazvode čiju premijeru pripremamo za iduću godinu.

Shooting Stars program jedna je od inicijativa European Film Promotiona s ciljem predstavljanja novih europskih glumačkih talenata filmskim profesionalcima iz cijeloga svijeta na predstojećem Berlinskom filmskom festivalu (Berlinaleu). Svake godine na Shooting Stars program prijavljuju se glumci iz 31 zemlje članice EFP-a s filmom iz recentne produkcije u kojem su ostvarili zapaženu glavnu ulogu. Žiri u sastavu od 5 eminentnih filmskih profesionalaca iz različitih filmskih struka odabire njih deset. Prvenstvo imaju glumci mlađi od 35 godina koji su se svojim radom već etablirali u svojoj matičnoj zemlji.
Nazad