Html->url(array('action' => 'index', 'controller' => 'Pages', 'pageurl' => $page['PageLang']['nav_url'])); $hasMedia = (Util::hasValue(@$article['Journal']['video_url']) || Util::hasValue(@$article['JournalImage']['filepath'])) ? true : false; ?>
8. Siječanj 2013

Nagrada web stranici Studija dim

Web stranica produkcijske kuće Studio dim osvojila je prestižnu međunarodnu nagradu Awwwards i 5. siječnja bila je stranica dana na www.awwwards.com. Awwwards je nagrada namjenjena najboljim svjetskim web dizajnerima, developerima i web agencijama. Njihova misija je prepoznati i istaknuti talent i trud web dizajnera i programera koji stvaraju koristan, inovativan i atraktivan digitalni sadržaj. Kriteriji prema kojima biraju najbolje web stranice su dizajn, kretivnost, jednostavnost i sadržaj.

Novu web stranicu Studija dim kreirao je mladi North2 web studio iz Zagreba, osnovan 2010. godine s namjerom da svoje talente usmjeri u kreativnijem i inovativnijem smjeru.
Ivan Bošnjak iz North2 koji je dizajnirao nagrađenu web stranicu Studija dim o nagradi je rekao: "Super super! Već na početku projekta smo osjetili da će nas suradnja sa Studijem dim dovesti do onog prirodnog entuzijastičnog "filinga" koji je naš studio unosio u dosad nagrađivane projekte. Moram se pohvaliti da nam je ovo treća nagrada na Awwwardsima u zadnje dvije godine i stvarno nam je drago što smo ovu zadnju podijelili s ekipom iz Studija dim."

Marina Andree Škop, jedna od suvlasnica produkcijske kuće Studio dim je izjavila: "Ponosni smo na ovu nagradu koja će pridonijeti da će našu web stranicu posjetiti tisuće dizajnera, programera, blogera i raznih agencija diljem svijeta te da će biti uvršetena u godišnju knjigu Awwwardsa „The 365 Best CSS Websites Around The World“. Misija naše produkcijske kuće uvijek je bila raditi visokokvalitetne audiovizualne sadržaje za međunarodno tržište, a nova web stranica će nam uvelike pomoći u globalnoj prezentaciji našeg rada."
Nazad