Započelo snimanje dramske serije
5. Lipanj 2013

Započelo snimanje dramske serije "Na terapiji"

U Zagrebu je započelo snimanje nove dramske TV serije pod nazivom Na terapiji. Produkciju serije potpisuje Studio dim a njeno prikazivanje Hrvatska radiotelevizija planira na jesen ove godine.

Serija je originalan dramski format izraelske produkcijske kuce Sheleg Productions Ltd. Nastala je prema scenarističkom predlošku Hagai Levija, Ori Sivana i Nir Bergmana, a do sada je adaptirana u 15 zemalja. Njen dosadašnji uspjeh i gledanost u svim zemljama ukazuje na odličan i nadasve ozbiljan dramski proizvod.
Lada Kaštelan je autorica adaptacije hrvatske verzije serije "Na terapiji" u suradnji sa Pavlicom Bajsić kao drugom dramaturginjom. Pod redateljskom palicom Tomislava Rukavine, te Marka Škopa kao drugog redatelja, u glavnim ulogama nastupaju Ana Karić, Elvis Bošnjak, Leon Lučev, Goran Bogdan, Dijana Vidušin, Iva Babić, Nina Violić, Žarko Savić, Frane Mašković, Suzana Nikolić i mlada nada hrvatskog glumišta Katarina Strahinić. Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj, a producentice su Darija Kulenović Gudan i Marina Andree Škop.

Više o seriji možete pročitati ovdje.
Nazad