Html->url(array('action' => 'index', 'controller' => 'Pages', 'pageurl' => $page['PageLang']['nav_url'])); $hasMedia = (Util::hasValue(@$article['Journal']['video_url']) || Util::hasValue(@$article['JournalImage']['filepath'])) ? true : false; ?>
16. Rujan 2013

Gledajte Labos na HTV 2

Laboratorij na kraju svemira je originalni TV format Studija dim za koji je scenarije napisala Irena Krčelić, a koji se svakog četvrtka i nedjelje emitira u skopu Male TV na HTV2.
Laboratorij na kraju svemira zabavno je edukativna serija u kojoj pratimo dvoje djece, Mašu (8) i Tonija (12) koji pomažu izvanzemaljskom robotiću, Heklancu da popravi raketu s kojom se srušio na planet Zemlju i vrati se na svoj planet. U svakoj epizodi djeca i Heklanac osmisle i naprave jedan šašavi 'izum' kojim zamjene slomljeni/pokvareni dio rakete, pri tome nenametljivo upoznavajući nove fizikalne ili kemijske zakonitosti. Naglasak svake epizode je na izradi jednog 'izuma' koji djeci na jednostavan i zabavan način približava svijet znanosti, kako bi bolje upoznali svijet koji ih okružuje i pristupali mu otvoreno i bez straha, na kreativan i razigran način.
Nazad